11.9.12

Romanttisia tunnelmia

Ihan ensitöikseni innostuin, jälleen kerran, lataamaan kaikkea ihanaa mahdollista peliä hidastavaa rojua. Ihastuin mm. tohon maximekkoon ja oli pakko vaihtaa se neitosen päälle.

Aikuisuuden lähestyessä oli aika vaihtaa rellestys työntekoon ja sellainen mukava paikka löytyi elokuva-alalta. Ammattinimikehän on siis oikeasti ''avustaja'', mutta yritetään nyt ajatella hiukan glamourin kera ja sanotaan että uusi tähtinäyttelijä on astunut parrasvaloihin.

Parisuhteen tarvettakin esiintyi, ja Christopher ilmestyikin siminluonnista juuri oivaan aikaan. Baarissa kun oli vaan ihan mälsiä (rumia) tyyppejä. Ja kaikkihan tietää miten homma toimii: juttele, juttele, flirttaa, flirttaa, juttele, flirttaa.... ehdota seurustelua. No joo hiljaa hyvä tulee, mutta en jaksanu ostaa toista sänkyä (ja sijottaa sitä eteiseen? kun muualla ei valitettavasti ole tilaa) niin parempi että nukkuvat samassa sängyssä sulassa sovussa alusta asti.

Ja jätkät hei, kukat toimii aina. Kattokaa nyt ton ilmettä.

And happily together.

1 kommentti:

  1. Tykkään siitä, kuin kerrot näitä juttuja. Ja otsikot on jotain parasta! Näitä on hauska lukee/selata :) Nii ja tykkään noista sisustuksista myös! Toi terassi oli alkuun todella ankea, nyt se näyttää siltä et siellä uskaltas jopa olla ilman et pelkää et kaiteet hajoo tai muuta :D

    Linkkasin muuten tän omaan Simsblogiini: The Another Simsiin (http://anothersims.blogspot.fi/).

    Olis kiva nähä myös Sia'n postauksia joskus ;)

    VastaaPoista